Sunday, February 15, 2009

Taklimat Land Slip Di Jalan 10

Pihak PPPDM mengambil inisiatif dan dibantu oleh Ajk KRT Kecil Jln 9 & 10 telah menganjurkan satu pertemuan dan taklimat berkenaan kejadian Land Slip di Dewan Komuniti Desa Melor pada 14hb Februari 2009.

Majlis ini dihadiri oleh TYD Majlis Daerah Hulu Selangor, Pegawai Daerah Hulu Selangor dan Projek Manager & Projek Engineer Ikram.

Taklimat telah disampaikan oleh Projek Manager Ikram.

Menurut beliau , status kajian sloop masih didalam kajian dan hanya akan diketahui penghujung Mac 2009. Laporan semasa mendapati kedudukan rumah yang terlibat adalah TIDAK SELAMAT untuk diduduki.


Kiri : Projek Manager Ikram, Projek Engineer Ikram, Tuan Pegawai Daerah dan TYD Majlis Daerah.


Antara penduduk yang hadir

1 comments:

Anonymous said...

agaknya berapa ramai yang faham dari segi teknikal nya

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

Mengenai Desa Melor

Dari Kuala Lumpur, arah ke utara mengikut Lebuh Raya Utara-Selatan ( PLUS) dan susur keluar ke Rawang. Selepas plaza tol Rawang, ambil arah ke kanan dan ikut jalanraya Persekutuan ke utara. Selepas melepasi pekan Rawang, kira-kira 7 km, tiba di pekan Serendah. Selepas Balai Polis Serendah, masuk simpang ke kanan kira-kira 3 km selepas Taman Datuk Harun, Taman Idaman dan Taman Desa Anggerik.

AJK PPPDesa Melor Sesi 2008 -2010

YDP : Mohd Hanapiah And Rani
Naib YDP : Pang Kim Fei
Setiausaha : Mohammad Hadis Tamyis
Penolong S/U : Saipul Anwar Daud
Bendahari : Mohd Zain

AJK
Ruzaidi Abd Rahman - Ahmad Khirzuan Mohamad@ Talib - Lok Chin Heng - Sunarsa Ilham - Rohana Ismail - Rohaizan Hj. Yahya - Zulkaplee - Hj. Nazri

PEMERIKSA KIRA-KIRA
Shahrudin Buyong Sain - Nadiatul Soffia Abd Rahim

Persatuan Pemilik Dan Penduduk Desa Melor

Persatuan Pemilik dan Penduduk Desa Melor ditubuhkan pada.................. dengan tujuan............. Jumlah rumah : Bilanga Penduduk : Melayu : Cina : India :

Persatuan Pemilik Dan Penduduk Desa Melor Copyright © 2009 Community is Designed by Bie